Prví záujemcovia o požičovňu

13.06.2013 09:58

Aj táto výpoveď svedčí o tom, že komfort, servis a rady inštruktora v motoškole sú pre motorkárov na nezaplatenie.

Zdravíme všetkých nadšených amatérskych jazdcov! Sme dvaja hobby jazdci vlastniaci motorky BMW K1300 R a Honda Hornet 600. Občas chodievame jazdiť voľné jazdy na Slovakia Ring v Orechovej Potôni  a pri jednej takejto akcii sme sa zoznámili s človekom zastupujúcim  Čermo Racing motoškolu a spoločnosť M.M.Services s.r.o., ktorá prenajíma motorky na okruhoch. Slovo dalo slovo a dohodli sme sa na využití ich služieb. 24. mája sme sa tiež zúčastnili voľných jázd na Slovakia Ringu, ale už nie na vlastných strojoch, ale na ich okruhových špeciáloch prenajatých a pripravených od Čerma. Oproti minulým akciám to bola obrovská zmena a to samozrejme k lepšiemu. Už od rána to bolo veľmi komfortné, odpadlo nám nakladanie a prevoz našich motoriek.
Namiesto toho nás po príchode na ring čakal prenajatý box s občerstvením, nachystanými mašinami, nahriatymi pneumatikami a pripraveným a ochotným servismanom.
Myslíme, že za veľmi slušnú cenu sme mali postarané o všetko. Nehovoriac o tom, že samotné jazdenie pod dozorom skúseného inštruktora nám dalo naozaj veľa. Casy, ktore sme predtým jazdili krvopotne sme zrazu dosahovali celkom bez problémov. Už teraz sa tešíme na ďalšie skvelé akcie s ČERMO RACING TEAMOM a všetkým ich vrele odporúčame.

S pozdravom Maroš a Ľubo

Fotogaléria

Táto fotogaléria je prázdna.